Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Veel gestelde vragen

U heeft ongetwijfeld vragen over onze producten. Lees hieronder de meest gestelde vragen.

Hoe werkt het?

Een geavanceerde autosleutel zendt verschillende signalen uit om zodoende op afstand de auto te kunnen openen. Voor u natuurlijk erg handig, maar er kleven gevaren aan. Dieven kunnen deze signalen hacken, waardoor ze uw auto van afstand kunnen openen en soms zelfs stelen. Met de beschermhoes die Mutekey© aanbiedt, verdwijnt dat probleem als sneeuw voor de zon. Dankzij de beschermhoes kan het signaal namelijk niet versterkt worden. Dieven kunnen geen gebruik meer maken van het signaal zelf.

Wat zijn de verschillen tussen MUTEKEY GO / PREMIUM / EXECUTIVE?

In principe is er maar één verschil en deze zit hem in het type exterieure materiaal. Wat betreft de werking zijn er geen opvallende verschillen te benoemen.
 

Is de MUTEKEY© beschermhoes toepasbaar voor alle sleutels?

Dankzij de ruime afmetingen van 13,6 cm x 9,3 cm passen vrijwel alle sleutels in de hoes, uitzonderingen daargelaten. Veel mensen vragen zich af of je er ook gewone sleutels in kunt opbergen. Hoewel dit wel mogelijk is, is dit niet aan te raden. De duurzaamheid van de beschermhoes kan daarmee worden verkleind. Door de scherpe randen kan de hoes namelijk worden aangetast. Dit zorgt er niet enkel voor dat de hoes er minder mooi uitziet, maar ook de bescherming kan daardoor niet meer worden gegarandeerd. Gewone sleutels met scherpe randen opbergen in de Mutekey© beschermhoes wordt dus niet aangeraden.

Is er ook garantie op het product?

Uiteraard! Mutekey© heeft zelfs twee soorten garanties. Allereerst de fabrieksgarantie met een duur van één jaar. Hebt u het product echter aangeschaft en bevalt het product u niet? We geven dan een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen. Let wel: hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Het product moet op deugdelijke wijze worden teruggezonden en er mogen geen beschadigingen (bijv. scherpe sleutels) te zien zijn.

Wat zijn de levertijden en kan ik mijn pakketje volgen?

Indien u een Mutekey© heeft besteld, dan zorgen wij ervoor dat het product binnen 48 uur is verzonden. Hier komt dan natuurlijk nog de aanvullende tijd van het transport bij. Gemiddeld gezien kunt u het product binnen 5 werkdagen verwachten. Natuurlijk zijn er uitzonderingen: denk daarbij aan weekenden en feestdagen. Ook het moment van bestelling speelt daarbij een rol. Als de bestelling na 17:00 is geplaatst, duurt het over het algemeen een dag langer voor de zending binnen is. Het pakketje kan gemakkelijk worden gevolgd via de Track & Trace code die u ontvangt in uw email.

Ik wil een Mutekey© met eigen logo bestellen. Is dit mogelijk?

In principe is het mogelijk om een Mutekey© met eigen logo te bestellen. Voorwaarde is wel dat u minimaal 1000 stuks afneemt. De levertijd van een Mutekey met eigen logo ligt tussen de 6 en 8 weken.

Kan ik de beschermhoezen van Mutekey ook in bulk inkopen?

Natuurlijk is dit mogelijk en meestal kunt u dan ook nog profiteren van kortingen! Daarover kunnen we individuele afspraken maken. Wilt u minder dan 100 stuks bestellen? Dan kunnen wij dit over het algemeen binnen 5 werkdagen leveren. Boven de 100 stuks wordt altijd in overleg gedaan. Wilt u grote hoeveelheden bestellen? U kunt via info@mutekey.com contact opnemen.

Kan aluminiumfolie ook gebruikt worden om de autosleutel te beveiligen?

Theoretisch gezien is dat mogelijk wanneer u voldoende aluminiumfolie gebruikt. Praktisch ligt het echter wat lastiger. U weet namelijk nooit of het signaal wel echt wordt geblokkeerd. Bij een Mutekey© is dat wel het geval en deze is ook nog eens duurzaam.

Relay hacking, wat is dat precies?

Relay hacking is een nieuw fenomeen waarmee gesjeesde criminelen het keyless entry en go systeem kunnen misbruiken om toegang tot uw auto te verkrijgen. Criminelen kunnen dan spullen uit uw auto halen, maar soms kan uw auto ook gestolen worden. Bij het kopje "Wat is Relay Hacking" vindt u uitgebreidere informatie over dit nieuwe fenomeen.

Benieuwd hoe een Mutekey Mobile tegen telefoonstralingen beschermt? Lees hier.
Benieuwd of een keyless entry blik werkt tegen autodiefstal? Lees hier

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95