Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Is straling van je telefoon schadelijk?

Straling van een mobiele telefoon blijft een veelbesproken onderwerp. Hoe schadelijk is een telefoon eigenlijk? Hoe kan iemand zich beschermen tegen de straling van een telefoon?

Straling van je telefoon

Een straling van een telefoon wordt een elektromagnetische straling genoemd. Elektromagnetische velden komen voor bij in de omgeving van:
  • hoogspanningslijnen,
  • antennes,
  • mobiele telefoons,
  • elektrische apparaten
  • en huishoudelijke apparaten.
Zodra een mobiele gebruiker appt of belt, wordt een onzichtbare connectie met een zendmast of mobiele netwerk gemaakt, zoals 3G, 4G, het nieuwe 5G en WiFi. Deze connectie ontstaat via onzichtbare radiogolven in de lucht.

Elektromagnetische stralingen zijn minder schadelijk dan een radioactieve straling. Radioactieve stralingen kan huidcellen beschadigen wat de kans op kanker kan vergroten. Een straling van je telefoon heeft deze eigenschap niet, echter kan een telefonische straling wel minder rust geven.

Altijd 'online' zijn

Consumenten krijgen steeds vaker het idee dat je altijd 'online' moet zijn, je social media moet checken en het stress oplevert als je telefoon bijna leeg is. Het is altijd verstandig om blootstelling aan telefonische straling te verlagen om meer rust in je hoofd te ervaren. Hiervoor zijn verschillende manieren, zoals het uitschakelen van automatisch verbinden met internet, een mobiele telefoon op vliegtuigstand gedurende de nacht , de telefoon buiten de slaapkamer neer te leggen of de telefoon niet continue aan een oplader te leggen. 

Straling telefoon beperken met Mutekey Mobile

Mutekey biedt de oplossing tegen gegevensbescherming, skimming en hacking met verschillende beschermhoezen. Een goede oplossing voor het beperken van stralingen van een mobiele telefoon is een Mutekey Mobile. Door een mobiele telefoon in een Mutekey Wallet te stoppen, blokkeert jouw mobiele telefoon onmiddellijk alle draadloze signalen met de buitenwereld. De stralingen van buitenaf kunnen niet doordringen door het mobiele hoesje. Daarnaast is een Mutekey Mobile ideaal voor gegevensbescherming. Vrijwel alle mobiele telefoons zijn geschikt voor een Mutekey Mobile met een afmeting van 18 x 11 cm. 

Bang dat iedereen je mobiele telefoon kan vinden? Stop je mobiele telefoon in een Mutekey Mobile en je bent onvindbaar en niet te hacken.

Straling telefoon beperken met Mutekey Mobile

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95