Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Is een keyless entry blik de oplossing tegen autodiefstal?

Dieven hebben geen sleutel nodig om een keyless entry auto te stelen. Steeds vaker wordt beschreven dat een keyless entry blik de oplossing is tegen keyless entry autodiefstal. Wat is een keyless entry blik en wat kun je doen tegen autodiefstal?

Keyless entry is een techniek waarmee een deur automatisch ontgrendeld kan worden. De naam zegt het al: er is geen sleutel nodig. De elektronische signalen van de 'sleutel' vangt de auto op, zodra u in de buurt bent. Dieven hebben geleerd om deze techniek in hun voordeel te gebruiken. Deze dieven gebruiken een elektronisch apparaat waarbij op afstand signalen kunnen worden opgevangen, zelfs als uw sleutel in huis ligt. Door het versterken en uitwisselen van deze signalen kunnen dieven eenvoudig de auto openen en starten. Als consument wilt u dit natuurlijk voorkomen. Hier zijn verschillende manieren voor, waaronder een keyless entry metaal blikje, aluminiumfolie of een MUTEKEY beschermhoes. 

Keyless entry blik 

U hoort het steeds vaker op de radio: een metalen blik kan een keyless entry beschermen tegen autodiefstal. Autosleutels worden bewaard in een metalen blik, zoals een ouderwetse koekblik of koekjes trommel. Het blikje moet dicht kunnen, dus een cola blikje werkt in dit geval niet. Door de sleutel in een blik te plaatsen, kan er geen signalen worden doorgeven. Ditzelfde geldt ook als u de sleutel in aluminiumfolie bewaard. Dit kan wel handig zijn voor thuis, echter is het niet praktisch om een grote koekblik, koekjes trommel of een rol aluminiumfolie mee op pad te nemen, zodra u uw huis verlaat met uw sleutel. 

Keyless entry beschermhoes

De meest efficiënte oplossing voor een consument is een keyless beschermhoes. Een RFID beschermhoes voor een autosleutel is een fijne manier om autodiefstal te voorkomen. Deze beschermhoezen blokkeren radiosignalen die door de sleutel wordt uitgezonden. Zo kun je heel eenvoudig je auto beveiligen tegen autodiefstal. Tevens is het makkelijk mee te nemen en stijlvol!

MUTEKEY biedt verschillende beschermhoezen in verschillende soorten en maten. De beschermhoezen worden met de hand gemaakt en zijn uitgebreid getest. Met een beschermhoes van MUTEKEY kunt u alsnog genieten van het gemak van een keyless entry op uw voertuig en beperkt u de risico's die keyless entry met zich meebrengt.

Bekijk hier onze MUTEKEY shop.

Mutekey beschermhoes
 

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95