Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Word ik afgeluisterd?

Leg jij je telefoon vaak op tafel tijdens vergaderingen, feestjes of andere vertrouwelijke gesprekken? Dit is niet raadzaam, want hackers en andere kwaadwillenden kunnen smartphones afluisteren. Word ik afgeluisterd? Ja, dat kan zeker en Mutekey heeft de ideale oplossing tegen dit probleem.

Word ik afgeluisterd?

Word ik afgeluisterd is een veelvoorkomende vraag tussen mensen die vertrouwelijke informatie aan het bespreken zijn. Helaas kan dit gebeuren, waardoor het beveiligen van jouw eigen mobiele device raadzaam is. Daarnaast is het ook slim om geen vertrouwelijke informatie te bespreken waarbij een smartphone in de buurt is. Het risico van spionage en afluisteren is té groot. Dit is vooral een probleem bij zakelijke besprekingen.

Het kan zelfs al voorkomen dat een klik op een link in een sms'je al genoeg is hackers mee te laten luisteren. Daarnaast kunnen bezoeken aan een bepaalde website of een bepaalde applicatie zorgen voor het meeluisteren van hackers en spionnen. Hierdoor weet je nooit wanneer je wordt afgeluisterd, waardoor het beschermen van jouw telefoon altijd goed is.


Afluisteren bij zakelijke besprekingen

Spionage is groot bij bedrijven, doordat op deze locaties vele belangrijke en zakelijke gesprekken plaatsvinden. Hierdoor is het raadzaam om oplettend te blijven met een telefoon op tafel: zeg geen belangrijke punten bij een telefoon op tafel. Wil je toch graag je telefoon bij de hand? Schaf dan een Mutekey Mobile aan.

Een Mutekey Mobile maakt het volgen, afluisteren en scannen van jouw telefoon onmogelijk door de ingebouwde bescherming in de hoes. Hierdoor zijn jouw gesprekken niet af te luisteren, zodra jouw telefoon in de hoes zit. Met een Mutekey Mobile is het mogelijk om een veilig gesprek te voeren, ook al ligt jouw telefoon op tafel! 

Klik hier voor Mutekey Mobile. 

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95