Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Wat is een Faradaykooi en hoe gebruikt MuteKey het in hun producten?

Wat kan je doen met een Faradaykooi?

Faradaykooien kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan doeleinden, waaronder:
  • Het beschermen van elektronische apparatuur tegen EMP's en EMI tijdens transport of opslag.
  • Het testen van elektronische apparatuur op hun gevoeligheid voor elektromagnetische interferentie.
  • Het isoleren van elektronische apparatuur van elektromagnetische velden tijdens gebruik, zoals bij medische behandelingen of in laboratoria.

Hoe gebruikt Mutekey Faradaykooien in hun producten?

MuteKey, een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor elektronische bescherming, gebruikt Faradaykooien in een aantal van hun producten.Een voorbeeld is de MUTEKEY HOMMAGE. die is ontworpen om creditcards, paspoorten en andere RFID-gevoelige items te beschermen tegen elektronische pickpocketing.

Deze tas is voorzien van een ingebouwde Faradaykooi die elektromagnetische velden blokkeert en zo de items in de tas beschermt tegen elektronische diefstal

Mutekey biedt ook een aantal andere producten met Faradaykooien, zoals de Mutekey Envelope. Deze producten maken gebruik van Faradaykooien om elektronische apparatuur te beschermen tegen elektromagnetische velden van bijvoorbeeld keyless entry diefstal.

Ontdek een nieuw niveau van luxe en technologie met de Mutekey Voyage. Deze stijlvolle en ruime tas is ontworpen met optimale opbergmogelijkheden voor al je spullen tijdens je reizen.
Of je nu een crossbody-tas of een tas voor dagelijks gebruik zoekt, de Mutekey Voyage heeft het allemaal.

Elke tas is vervaardigd van hoogwaardige, duurzame materialen en heeft unieke, gedetailleerde afwerking. Maak het af met de ingebouwde Mutekey Mobile II® voor extra beveiliging van je apparaten. Materialen: gecoate leer, zodiacrubber, nylon, canvas, polyamide, katoen."

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95