Keyless entry diefstal

Voorkom diefstal van uw auto met keyless entry

Keyless go diefstal is een van de meest recente vormen hoe dieven auto’s kunnen stelen. De naam zegt het eigenlijk al, op deze manier kunnen dieven een auto stelen zonder sleutel. Een auto kan op afstand worden ontgrendeld en wordt meestal gedaan door twee dieven. In slechts een paar minuten kan jouw auto van de oprit af worden gereden, zonder dat je het door heb. Je wilt natuurlijk deze vorm van auto hacken voorkomen en ervoor zorgen dat keyless entry niet voor jouw auto mogelijk is. Daarom is het verstandig om een aantal tips in overweging te nemen.

Hoe kun je keyless entry diefstal voorkomen?

Het is duidelijk, je wilt keyless entry diefstal voorkomen. Met een aantal handige tips kun je hier je eigen bijdragen aan leveren. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je je autosleutels goed en veilig opbergt binnenshuis. Om keyless entry diefstal niet mogelijk te maken, laat je de sleutels niet te dicht bij de buitenmuren liggen. Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor een RFID SECPAC. Dit is een speciale beschermhoes voor radiotransponders, wat bestaat uit zes lagen. Deze zorgen ervoor dat de uitgaande signalen van de sleutels verstoord worden. Om relay hacking te voorkomen, kun je er ook voor kiezen om een stalen kastje aan te schaffen. Dit is de gemakkelijkste en meteen ook de goedkoopste manier ter preventie van diefstal door keyless entry.

Hoe vindt een auto stelen zonder sleutel plaats?

Om diefstal van auto’s die uitgerust zijn met keyless go te voorkomen, is het natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe deze manier van autodiefstal precies gebeurd. Keyless entry diefstal is mogelijk als een crimineel binnen een straal van zes meter bij de autosleutel aanwezig is. Met een kleine zender en ontvanger kan vervolgens jouw auto gesteeld worden. Een autosleutel hacken voorkomen kun je natuurlijk met bovenstaande tips voorkomen. Ga je echter een weekend of een middag weg, dan wil je natuurlijk ook zeker weten dat relay hacking niet tot de mogelijkheden behoort. Zorg er in dat geval voor dat je keyless go helemaal uitschakelt via het computermenu van je auto. Zo wordt auto hacken voorkomen net even wat gemakkelijker!
sluit