Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Keyless entry diefstal voorkomen

Voorkom keyless entry diefstal van uw auto

Keyless entry diefstal is een van de meest recente vormen hoe dieven auto’s kunnen stelen. De naam zegt het eigenlijk al: op deze manier kunnen dieven een auto stelen zonder sleutel. Een auto kan op afstand worden ontgrendeld en wordt meestal gedaan door twee dieven. In slechts een paar minuten kan jouw auto van de oprit af worden gereden, zonder dat je het door hebt. Je wilt natuurlijk deze vorm van auto hacken voorkomen en ervoor zorgen dat keyless entry niet voor jouw auto mogelijk is. Daarom is het verstandig om een aantal tips in overweging te nemen. 

Hoe kun je keyless entry diefstal voorkomen?

Het is duidelijk: je wilt keyless entry diefstal voorkomen. Met een aantal handige tips kun je hier je eigen bijdragen aan leveren. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je je autosleutels goed en veilig opbergt in huis. Om keyless entry diefstal niet mogelijk te maken, laat je de sleutels niet te dicht bij de buitenmuren liggen. 
Daarnaast is het verstandig om te kiezen voor een RFID beschermhoes. Dit is een speciale beschermhoes voor radiotransponders wat bestaat uit zes lagen. Deze zorgen ervoor dat de uitgaande signalen van de sleutels verstoord worden. Om relay hacking te voorkomen, kun je er ook voor kiezen om een stalen kastje aan te schaffen. Dit is de gemakkelijkste en meteen ook de goedkoopste manier ter preventie van diefstal door keyless entry.

keyless entry diefstal voorkomen

Hoe vindt een auto stelen zonder sleutel plaats?

Om diefstal van auto’s die uitgerust zijn met keyless entry te voorkomen, is het natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe deze manier van autodiefstal precies gebeurd. Keyless entry diefstal is mogelijk als een crimineel binnen een straal van zes meter bij de autosleutel aanwezig is. Met een kleine zender en ontvanger kan jouw auto vervolgens gestolen worden.

Bescherm vandaag nog jouw auto tegen keyless entry diefstal en bestel hier een anti diefstal sleutelhoes van Mutekey.

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95