Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Een keyless entry bescherming van Mutekey

Bestel een van de hoesjes van Mutekey

Steeds meer mensen weten de hoesjes uit de collectie van Mutekey te vinden. En dat is natuurlijk niet voor niets. U bent met deze hoesjes namelijk verzekerd van de best mogelijke keyless entry bescherming voor uw auto. Ieder model uit de collectie is volledig met de hand gemaakt en uitgebreid getest om de duurzaamheid te garanderen en problemen te voorkomen. Alle hoesjes zijn op vrijwel alle draadloze autosleutels toe te passen. 

Minder kans op diefstal door de nanotechnologie-beveiliging 

Een auto die u opent met behulp van keyless entry ziet er natuurlijk geweldig uit. U pronkt graag met uw auto, maar inbrekers zien uw auto ook als een gewild object. Naast dat waardevolle spullen uit uw auto kunnen worden gestolen, kan het zelfs voorkomen dat complete auto's worden gestolen. Erg vervelend natuurlijk, want naast materialistische schade kan de emotionele schade ook behoorlijk oplopen. Door de nanotechnologie-beveiliging is er minder kans op diefstal en bent u verzekerd van goede en betrouwbare keyless entry bescherming. 


keyless entry bescherming


Uitgebreid getest op auto’s van BMW, Citroën, Range Rover, Tesla en Volkswagen

De hoesjes van Mutekey zijn getest op verschillende auto’s van onder meer BMW, Citroën, Range Rover, Tesla en Volkswagen. Door de Faraday kooitechnologie weet u zeker dat signalen eenvoudig geblokkeerd kunnen worden en dat u met een gerust hart uw auto kunt verlaten. Voor een optimale keyless entry bescherming is het wel verstandig om uw auto in alle situaties te parkeren op een veilige en/of beveiligde plek. In de webshop van Mutekey heeft u de keuze uit zes verschillende hoesjes voor keyless entry bescherming van uw auto. Het gaat om de volgende hoesjes: 

  • Mutekey Go is gemaakt van ballistische canvas
  • Mutekey Premium is gemaakt van Poly-Urethaan Leder
  • Mutekey Executive is gemaakt van 100% leder
  • Mutekey Go Dual is gemaakt van ballistische canvas
  • Mutekey Premium Dual is gemaakt van Poly-Urethaan Leder
  • Mutekey Executive Dual is gemaakt van 100% leder

Een keyless entry bescherming hoesje voor autodealers

Heeft u interesse in bulk inkopen voor uw autobedrijf? In dat geval profiteert u van een aantrekkelijke korting. Vraag hiervoor vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden die er zijn. Naast dat de producten van Mutekey erg geliefd zijn onder particulieren, spreken ook autodealers over de innovatieve producten van het merk. 

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95