Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Digitaal detoxen: dit is de oplossing voor een digitale detox!

Mensen zijn zich steeds vaker bewust over een telefonische verslaving en merken dat zij het gevoel hebben om 24/7 bereikbaar te moeten zijn. Het kan zijn dat jij ons artikel leest via je mobiele telefoon. Ja, gesnapt! Weer die mobiele telefoon in de hand. Onze telefoons gebruiken we voor van alles: het lezen van de krant, het checken van onze agenda of het instellen van onze wekker. Hierdoor ontstaat de kans dat jij ook al lang een telefoon verslaving onder de hoede hebt. Het is tijd voor digitaal detoxen!

Wat is digitaal detoxen?

Wat houdt een digitale detox precies in? Het is niets meer dan een ontspannings ronde voor jezelf. Je hoeft niet meteen je telefoon te verbannen uit je leven, maar je kunt het wel drastisch verminderen met een digitale detox.

Digitaal detoxen brengt verschillende voordelen met zich mee. Je waardeert bijvoorbeeld je 'echte' vrije tijd steeds meer. Gemiddeld lezen we 5 uur per dag onze telefoon. Stel: je legt je telefoon paar uur uit het zicht of in een Mutekey Mobile, dan heb je tijd over om andere dingen in je vrije tijd te doen in plaats van eindeloos scrollen op Instagram. Je merkt dat je je vrije tijd beter besteed en je ontdekt heel snel de waarde van je vrije tijd in het echte wereld in plaats van je online vrije tijd. Je dromen die al die tijd in je hoofd zaten, kun je nu eindelijk eens uitwerken!

Daarnaast ervaar je steeds minder slapeloze nachten. Heb je ook het gevoel dat je stress krijgt als je telefoon niet in de buurt is? Dat is niet zo gek, want wij zijn geneigd om continue te reageren op elke pushbericht of inkomend belletje. Doordat je sneller stress ervaart door het gevoel om altijd bereikbaar te moeten zijn, slaap je slechter en wordt je nachtrust verstoort. Het slaaphormoon melatonine wordt veel slechter aangemaakt, zolang je elke avond nog met je telefoon voor je neus zit. Hierdoor val je moeilijker in slaap. Dit probleem los je op als je je telefoon eerder aan de kant legt en een korte digitale detox inschakelt voor het slapengaan.

digitaal detoxen

Digitaal detoxen: hoe dan?!

Het is niet zo gek dat je niet zo goed weet hoe je een digitale detox in kan lassen. Het is een nieuw veelbesproken onderwerp en het wordt steeds belangrijker. Hoe kick je het beste af van je telefonische verslaving? Mutekey biedt de beste oplossing voor digitaal detoxen: een Mutekey!

Een Mutekey is de oplossing voor een digitale detox

Een digitale detox hoeft niet te betekenen dat je nooit meer je telefoon leest. Je kunt een digitale detox al doen door jouw mobiele telefoon in een Mutekey Mobile of Mutekey Hommage te stoppen. Een telefoon in een beschermhoes stoppen, werkt dat echt? Ja, zeker! Een Mutekey is speciaal ontwikkelt om mobiele stralingen tegen te houden. Zodra jij je telefoon in één van onze beschermhoezen stopt, blokkeert Mutekey alle programma's en/of apparaten op je telefoon. Je ontvangt geen push-berichten van De Telegraaf of WhatsApp of een inkomende telefoonoproep.

Eenvoudiger wordt een digitale detox niet. Je hoeft niet je instellingen te veranderen of andere zaken aan te schaffen, zoals een wekker. Het bespaart veel tijd en geld om een digitale detox te beginnen. Je instellingen kunnen hetzelfde blijven en het enige wat jij hoeft te doen om een digitale detox te beginnen is eenmalig je favoriete Mutekey aan te schaffen. Meer niet!

Ga nu digitaal detoxen. Kies voor een Mutekey!


VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95