Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Een anti diefstal hoesje voor uw autosleutel

Bescherm uw auto tegen keyless entry diefstal met het anti diefstal hoesje voor uw autosleutel van Mutekey

Auto’s met een keyless entry of keyless go systeem zijn helaas makkelijke prooien voor criminelen. Via slimme apparaatjes kunnen dieven op afstand de code van de autosleutel kraken om toegang tot het voertuig te verschaffen. Met de code is het voor de autodief een fluitje van een cent om de auto te openen, sluiten en te starten zonder dat hij de autosleutel nodig heeft. Dat maakt het ook nog eens een extra lastige zaak voor de verzekering. Er is immers geen spoor van braakschade. De diefstal valt zonder braakschade namelijk niet onder de dekking van een autoverzekering. Je wilt je auto beveiligen tegen inbraak, maar hoe doe je dat?

Auto beveiligen tegen diefstal

Om het het hacken van een autosleutel te voorkomen, begint bij het veilig opbergen ervan. Door middel van speciale RFID-apparatuur kunnen autodieven autogegevens lezen en de auto daarmee openen zonder dat het alarm afgaat. Er gaat een dader in de buurt van de autosleutel staan en een andere dader in de buurt van de auto. Dankzij de apparatuur kunnen ze het signaal van de autosleutel lezen en verlengen. En weg is de auto of slechts enkele onderdelen daarvan. Er kan van alles uit gestolen worden, zelfs het stuur is voor sommige inbrekers al interessant.
anti diefstal hoesje autosleutel

Anti diefstal hoesje voor uw autosleutel

Je wilt je auto beschermen tegen diefstal. Dat begint bij het beveiligen van de autosleutel. Een RFID beschermhoesje autosleutel is een goede manier waarmee je het hacken autosleutel kunt voorkomen. Een dergelijk beschermhoesje is voorzien van een RFID blocker. RFID is de veel gebruikte afkorting voor radio frequency identification. Het is een technologie om op afstand informatie op te slaan en af te lezen. Een anti diefstal hoesje voor de autosleutel is gemaakt van RFID blokkerend materiaal en beschermd daarmee de auto tegen diefstal.

Dit kun je doen om je autosleutel en auto te beveiligen

Om diefstal te voorkomen is het belangrijk de autosleutel goed op te bergen. Bedenk dat het signaal van een autosleutel binnen een bereik van 6 meter kan worden opgevangen. Bescherm de autosleutel met behulp van een anti diefstal hoesje van Mutekey. Bestel hier

Een auto met een keyless entry systeem is toegankelijker voor diefstal. Is het een systeem welke je eventueel kunt laten blokkeren? Vraag de autodealer om advies. Extra tip: zorg dat je goed verzekerd bent en vraag je verzekeraar hoe je een auto met een keyless entry systeem goed kunt verzekeren.

Samengevat:
  1. 1. Beveilig je autosleutel en berg hem goed op
  2. 2. Maak gebruik van een anti diefstal hoesje voor uw autosleutel
  3. 3. Blokkeer eventueel je keyless entry systeem

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95