Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Wat is de Flipper Zero en hoe kan het worden gebruikt?


De Flipper Zero is een klein, draagbaar apparaat dat is ontworpen om een ​​aantal verschillende taken uit te voeren, waaronder hacken. Het is open source, wat betekent dat de software en hardware ervan vrij beschikbaar zijn voor iedereen om te gebruiken en te bewerken

Wat kan de Flipper Zero?

De Flipper Zero heeft een aantal tools en functies die het handig maken voor taken zoals penetratietests, beveiligingsonderzoek en reverse engineering. Het heeft bijvoorbeeld een 4-inch touchscreen display, een ingebouwd toetsenbord en trackpad, WiFi, Bluetooth en mobiele connectiviteit, en verschillende poorten om externe apparaten aan te sluiten. Het ondersteunt ook meerdere besturingssystemen, waaronder Linux en Android, en het kan op maat gemaakte scripts en programma's uitvoeren met behulp van de ingebouwde Python-interpreter.

Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van de Flipper Zero voor beveiligingstaken, is het een goed idee om te leren over de open source software en hardware van het apparaat. Er zijn veel online middelen beschikbaar om je te helpen leren hoe je het apparaat kunt gebruiken en hoe je het kunt bewerken om aan je specifieke behoeften te voldoen.Het is belangrijk om te onthouden dat hacken soms illegaal kan zijn en dat het alleen met de juiste toestemming gedaan moet worden. De Flipper Zero is een krachtig hulpmiddel voor mensen die geïnteresseerd zijn in beveiliging en technologie, en niet om onwettig te worden gebruikt. Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van de Flipper Zero voor legale doeleinden, kan het een nuttig hulpmiddel zijn om je vaardigheden te verbeteren en meer te leren over beveiliging.
 


VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95