Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Telefoon spionage: wat is het en wat kun je er tegen doen?

Telefoon spionage is verboden in Nederland, maar alsnog zijn er verschillende criminelen en hackers die telefoon spionage wel mogelijk maken. Verschillende gegevens worden gelezen of je wordt afgeluisterd tijdens een belangrijke vergadering op het werk. Dat wil jij natuurlijk niet! Zorg er dus voor dat jij je telefoon goed beschermt tegen ongewenste personen op jouw device. In dit artikel lees je wat telefoon spionage inhoudt en wat jij kunt doen tegen telefoon spionage.

Wat is telefoon spionage?

In films zie je vaak dat een smartphone gehackt of gevolgd wordt, echter komt dit niet alleen voor in films. Helaas is het ook mogelijk in het dagelijkse leven om het doelwit te zijn van telefoon spionage. 

Een telefoon spionage wordt vaak gedaan via een spyware. Criminelen en hackers gebruiken vaak een spyware om gegevens te kunnen inzien op jouw telefoon. Hierbij kun je denken aan bankrekeningnummers of creditcardgegevens.

Doordat een telefoon ook vaker afgeluisterd kan worden, wordt het steeds vaker afgeraden om een telefoon bij de hand te houden tijdens een belangrijke vergadering. Criminelen en hackers kunnen eenvoudig het hele gesprek meeluisteren.

Soms kun je herkennen wanneer jij het doelwit bent van telefoon spionage. Het kan zijn dat jouw batterijverbruik sterk daalt, doordat een andere applicatie op de achtergrond draait. Ook hoog dataverkeer of een verwarmde telefoon kan wijzen op telefoon spionage.

Wat kun je doen tegen telefoon spionage?

Het kan angstaanjagend zijn om bespioneerd te worden via een telefoon, maar er is een oplossing om telefoon spionage tegen te gaan. Mutekey is een merk die alle draadloze signalen blokkeert. De beschermhoezen van Mutekey blokkeren stralingen, waaronder Microfoon, Signaal en GPS. Hierdoor is het niet meer mogelijk om gevolgd, gehackt of afgeluisterd te worden. Ga hier naar onze shop.

Mutekey Mobile

Een Mutekey Mobile is de beschermhoes die verschillende stralingen blokkeert van een mobiele telefoon. Door een telefoon in een Mutekey Mobile te stoppen, kunnen hackers en criminelen niet meer jouw telefoon bespioneren. Hierdoor hoef jij je nooit meer zorgen te maken of jij het doelwit bent van een telefoon spionage, want met een Mutekey Mobile ben jij altijd veilig. Shop hier.

telefoon spionage

Een Mutekey Mobile blokkeert de volgende signalen:
  • - Bluetooth
  • - Camera
  • - GPS
  • - Signaal
  • - WiFi
  • - Netwerk
  • - Signaal
  • - Microfoon

De beschermhoes is gemaakt van flexibel leder en geschikt voor vrijwel iedere telefoon. De lengte van de hoes is 18 cm en de breedte is 11 cm.

Deze hoes is ook een ideale oplossing voor iedereen die een belangrijke vergadering heeft waar de inhoud niet met de wereld gedeeld mag worden. Shop hier.

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95