Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Stralingen van een telefoon tijdens het slapen

Veel mensen vragen zich af of het slecht is om te slapen door de elektromagnetische stralingen van een mobiele telefoon. De vragen met betrekking tot eigen gezondheid komen steeds vaker tevoorschijn. Mobiele gebruikers slapen het liefst naast een mobiele telefoon, echter hebben de stralingen van een telefoon invloed op het slapen. Door de straling van een mobiele telefoon is het mogelijk om gezondheidsproblemen te krijgen.

Slaapproblemen door telefoon

Naast de gezondheidsproblemen die het slapen met een mobiele telefoon met zich meebrengt, is het ook mogelijk om last te krijgen van slaapproblemen. Tegenwoordig word je steeds vaker getriggerd om in de nacht nog te reageren op een binnenkomend mailtje of berichtje. Deze gewoontes kunnen leiden tot onder andere:

- slapeloosheid,
- slechte concentratie,
- lagere productiviteit op het werk,
- stress
- hoofdpijn.

Deze problemen worden veroorzaakt als je telefoon naast je ligt tijdens het slapen. Je eigen hartritme of biologische klok kunnen hierdoor ook uit hun eigen ritme raken.

Wat kun je doen tegen een betere nachtrust?

Het is logisch dat je graag je telefoon bij de hand hebt, echter is een straling van een telefoon tijdens het slapen niet goed voor je nachtrust. MUTEKEY biedt de ideale oplossing tegen stralingen van een mobiele telefoon voor een betere nachtrust: MUTEKEY MOBILE. 

Mutekey Mobile

Je stopt je mobiele telefoon in de MUTEKEY Mobile. De mobiele telefoon is uit het zicht en een fijn voordeel is dat de stralingen van de mobiele telefoon niet door deze beschermhoes kan. Hierdoor ben jij altijd beschermd tegen de stralingen van een mobiele telefoon, als je telefoon in de MUTKEY Mobile zit. De Mutekey Mobile dempt WiFi, Bluetooth, GPS, radiosignalen en mobiele signalen, waaronder 4G en 5G. 

Wist je dat je deze hoes ook kan gebruiken voor dagelijks gebruik? Door jouw mobiele telefoon in de Mutekey Mobile te stoppen ben jij niet te hacken en onvindbaar voor cybercriminelen. Zo is de Mutekey Mobile een handige bescherm tool in het dagelijkse leven. Het biedt een oplossing tegen een betere nachtrust, stralingen van een mobiele telefoon tijdens het slapen en privacybescherming. 

Onze Mutekey Mobile is beschikbaar voor vrijwel alle telefoons en heeft een brede afmeting van 18 cm lang x 11 cm breed. 

Wil jij ook een betere nachtrust, de beste gegevensbescherming en geen telefoonstraling tijdens het slapen? Dan is Mutekey Mobile een goede oplossing voor jouw probleem! Klik hier. 

Mutekey Mobile tegen straling telefoon slapen

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95