Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Wilt u sleutelloze autodiefstal voorkomen?

Mutekey is de oplossing voor sleutelloze autodiefstal. 

De hoes om sleutelloze autodiefstal te voorkomen

Steeds meer auto’s worden ontgrendeld zonder sleutel, de zogenaamde keyless entry. U hoeft niet meer op een knopje op de afstandsbediening te drukken. De auto controleert zelf of de sleutel in de buurt is, en ontgrendelt de auto dan. Dit is natuurlijk voor u als autobezitter heel gemakkelijk, omdat u sneller weg kunt rijden, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Dieven hebben dan ook geen sleutel meer nodig om uw auto te stelen.

Sleutelloze autodiefstal

De dieven staan voor uw huis en met een signaalversterker vangen ze het signaal van de sleutel in uw huis op. Met een ander apparaat wordt dit signaal aan uw auto doorgegeven, waardoor de dief uw autodeuren kan openen en met uw auto weg kan rijden. Veel mensen bewaren hun autosleutels in de buurt van de voordeur en dan is het hacken van het sleutelsignaal heel eenvoudig.Voorkomen van sleutelloze autodiefstal

Om sleutelloze autodiefstal te voorkomen, kunt u natuurlijk uw sleutels op een andere plek bewaren of toch weer overstappen op een fysieke sleutel. Dat is alleen niet bij alle auto’s mogelijk, omdat sommige auto’s geen sleutelgat meer hebben. Een autoalarm is ook de oplossing niet, omdat niet iedereen tot actie overgaat, als er een autoalarm afgaat. Ook wordt weleens een startonderbreker aangeraden, maar dit voorkomt de diefstal van waardevolle spullen uit uw auto niet. Die waardevolle spullen wilt u natuurlijk ook beschermen. De aanschaf van een autosleutelbeschermhoes, een Mutekey, is dan de oplossing om sleutelloze autodiefstal te voorkomen.

Hoe werkt de Mutekey?

Met dit hoesje worden de signalen geblokkeerd, zodat de dief geen toegang heeft tot uw auto. De Mutekey is een sleuteletui waarin u de sleutel van uw auto met keyless entry veilig opbergt. De Mutekey voorkomt dat de signalen die uw sleutel uitzendt om uw auto te openen, worden opgevangen.
De Mutekey is er niet alleen voor autosleutels, maar u kunt de etui ook gebruiken voor o.a. uw creditcard en USB-geheugen.

Verschillende modellen

De Mutekey wordt met de hand gemaakt en is uitgebreid getest. Er zijn verschillende modellen beschikbaar die gemaakt zijn van verschillende materialen. De Mutekey Go is van ballastische canvas, de Mutekey Premium is van poly-urethaan leder en de Mutekey Executive is een hoesje van 100% leder.

Met de Mutekey kunt u genieten van het gemak van keyless entry op uw auto en beperkt u de risico’s die keyless entry met zich meebrengt.

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95