Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Sinterklaascadeau man

Op zoek naar een origineel sinterklaascadeau man? Bij Mutekey ben je op het juiste adres! Mutekey heeft een collectie van beschermhoezen in een uniek design die verschillende draadloze signalen blokkeren. Hierbij kan gedacht worden aan het blokkeren van signalen van WiFi, GPS, Camera en nog veel meer. Ga direct naar onze shop.

Een sinterklaas cadeau voor een man bij Mutekey

Origineel, handig en uniek. Dat is een sinterklaascadeau van Mutekey voor een man.
Mutekey heeft verschillende tassen, wallets en beschermhoezen voor mobiele telefoons, autosleutels en andere documenten. Wil jij dat je vader, oom, vriend, man of opa veilig over straat loopt en niet meer kan worden gescand of gevolgd? Kies voor een sinterklaascadeau voor een man bij Mutekey. Door een sleutel, mobiele telefoon of andere documenten in één van de beschermhoezen van Mutekey te stoppen, weet jij dat gegevens nooit meer in de handen komen van verkeerde mensen, zoals autodieven of cybercriminelen. Dit is de oplossing tegen Keyless Entry autodiefstal, skimming van een portemonnee of hacking van jouw mobiele telefoon.

Een greep uit...

Een sinterklaascadeau man

Wij lichten enkele producten uit met een link naar de productpagina, zodat jij direct naar het juiste product kan.
Wil je liever zelf even rondneuzen in onze shop? Dat kan! Ga hier naar onze shop.

Mutekey HOMMAGE.

Een Mutekey HOMMAGE. is ideaal voor lange of korte uitstapjes. Deze compacte tas is de veiligste tas doe de man overal mee naartoe kan nemen. Daarnaast blokkeert deze tas verschillende signalen, waaronder WiFi, Netwerk, GPS, Microfoon, Camera en nog veel meer. De man kan met dit sinterklaascadeau zijn waardevolle spullen veilig opbergen. Op elk moment van de dag. Benieuwd naar Mutekey HOMMAGE? Klik hier.

Mutekey XS.

Een Mutekey XS. is ideaal voor iedereen die in het bezit is van een voertuig met een keyless entry systeem. Door de beveiliging in de beschermhoes kunnen signalen niet meer worden opgevangen, waardoor het voertuig en de sleutels worden beschermd tegen autodiefstal. Een beter cadeau kun je niet ontvangen, want wie is er nou niet trots op zijn prachtige voertuig?! Een Mutekey XS. is beschikbaar in 100% leder of polyurethaan leer. Benieuwd naar één van deze beschermhoezen? Ga hier naar XS. Leather of XS. PU.

Mutekey WALLET.

Een Mutekey WALLET. is de veiligste wallet op de markt. Gecombineerd met stijl, veiligheid en functionaliteit. Deze compacte wallet past in elke broekzak en een voordeel aan deze wallet is dat geen één pas nog te scannen is. Hierdoor is de man altijd veilig. Benieuwd naar de veiligste wallet op de markt? Klik hier.

Uiteraard biedt Mutekey nog veel meer verschillende producten aan welke interessant zijn voor een man. Vergeet vooral niet onze shop te bezoeken en ga voor een origineel sinterklaascadeau man bij Mutekey.

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95