Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Rust in je hoofd krijgen: de oplossing tegen dit probleem

Herken je dat: het eerste wat je doet als je wakker wordt is je telefoon checken. Heb ik een nieuw mailtje? Heb ik nog een openstaand berichtje? Heb ik wel genoeg likes op mijn Instagram foto? De meeste mobiele gebruikers zijn al online, voordat de wekker gaat. Een mobiele telefoon kan een goede afleiding zijn tijdens lange werkdagen of vergaderingen. Toch is het minder goed voor je hersenen dan je denkt. Steeds meer mensen zijn op zoek naar innerlijke rust wat leidt tot meer rust in je hoofd.

Offline zijn wordt dus steeds belangrijker in de maatschappij. Rust in je hoofd krijgen betekent meer focus, minder stress en meer concentratie.  Even weg van het online willen zijn. Gun jezelf ook eens een korte pauze en ontdek wat deze extra rust in je hoofd kan doen op je dagelijkse leven!


Rust in je hoofd krijgen

Kun jij je nog herinneren wanneer jij de laatste keer je telefoon een hele dag uit had gezet?  De meeste mobiele gebruikers hebben dat zelfs nog nooit gedaan. Het mobiele gebruik is een onderdeel geworden van je leven en het hoort bij één van je basisbenodigdheden in een dag. Zonder een telefoon wordt het meedraaien in een samenleving lastiger en dat begrijpen wij als geen ander!

Natuurlijk zijn wij ook niet de enige hierin. Het bedrijfsleven en de overheid maken ook steeds meer mogelijkheden online, waardoor we toch wel onze mobiele telefoon nodig zullen hebben. Echt 100% offline gaan en je telefoon helemaal niet meer gebruiken is dus niet de ideale oplossing...

De oplossing om vaker offline te gaan

Mobiele gebruik heb je zelf in de hand. Je kunt er altijd voor kiezen om je telefoon minder te gebruiken of voor paar uur/een dag offline te gaan. MUTEKEY faciliteert deze behoeften om offline te gaan.

Mutekey Mobile

Stop je telefoon in een Mutekey Mobile. Mutekey Mobile blokkeert activering van apparaten en/of programma's van je telefoon van binnenuit en buitenaf. Zo kan er geen contact gezocht worden met je mobiele telefoon, waardoor een Whatsapp bericht of Facebook melding je niet kan afleiden van je dagelijkse werkzaamheden of het moment om even offline te zijn. Doordat je geen meldingen ontvangt en de drang voelt om direct te beantwoorden op een tekstbericht kun je de tijd voor jezelf nemen.

Lees een boek. Luister naar een podcast. Ga op het gemak boodschappen doen. Geniet van de rust en krijg meer rust in je hoofd!

Wil je beter kunnen concentreren tijdens een studie of werkzaamheden? Dan is de Mutekey Mobile ook een goede oplossing! Studies hebben aangetoond dat de aanwezigheid van een mobiele telefoon de concentratie kan beïnvloeden. Door een telefoon in de hoes te stoppen, is het scherm uit het zicht en kun je onnodig gebruik verminderen.

Benieuwd naar ander producten waar jij je telefoon in kan opbergen? Wellicht is Mutekey HOMMAGE een fijne opbergtas voor jou!

Rust in je hoofd krijgen

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95