Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Origineel kerstcadeau

Een origineel kerstcadeau: niet alledaags, uniek en handig. En dat vind jij bij Mutekey. Voor hem of haar. Bij Mutekey vind je verschillende beschermhoezen en wallets die verschillende signalen blokkeren. Een pluspunt hiervan is dat jij niet meer geskimd, gescand of gehackt kan worden door de blokkering van WiFi, Netwerk, GPS, Camera en andere signalen.

Een origineel kerstcadeau

Kerstcadeaus kopen: voor sommige is het een leuke bezigheid, maar de meesten vinden het verschrikkelijk. Het kan natuurlijk zijn dat diegene al ontzettend veel heeft, dus wat geef je die persoon? Dat is lastig, maar wij hebben de oplossing voor een origineel kerstcadeau.

Mutekey heeft een collectie van verschillende beschermhoezen, wallets en portemonnees die signalen blokkeren volgens de Faraday Cage technologie. Dit houdt in: zodra jij je telefoon, sleutel of mobiel in een Mutekey beschermhoes stopt, is het niet meer mogelijk om het middel te volgen, te scannen of te hacken. Hierdoor ben jij altijd veilig en ben jij beschermd tegen skimming en hacking. Zelfs bij autodiefstal!


Origineel kerstcadeau: je mobiel beschermen

Een mobiele telefoon is een waardevolle bezit van hem of haar. Door een Mutekey Mobile aan hem of haar te geven, is het mogelijk om zijn of haar mobiele device te beveiligen tegen ongewenste stralingen, waaronder skimming. De telefoon is niet meer af te luisteren of te volgen. De beschermhoes is gemaakt van flexibel leder. Ga hier naar Mutekey Mobile.

Origineel kerstcadeau: de veiligste wallet

Wil jij een origineel kerstcadeau geven? Denk eens aan de veiligste wallet op de markt: een Mutekey Wallet. De wallet combineert stijl met veiligheid en functionaliteit. Daarnaast past de wallet in elke broekzak en is het mogelijk om verschillende pasjes en biljetten te bewaren in deze compacte en unieke wallet. Een ander pluspunt aan deze wallet is dat de verschillende pasjes niet meer te scannen zijn.

Origineel kerstcadeau: een keyless entry systeem beveiligen

Heeft degene aan wie jij een kerstcadeau gaat geven een keyless entry voertuig? Helaas komt autodiefstal van keyless entry voertuigen steeds vaker voor, waardoor extra beveiliging van deze sleutels van belang zijn. Een keyless entry beschermhoes is hierdoor onmisbaar én een origineel kerstcadeau! De beschermhoezen zijn gemaakt van leder. Bekijk onze beschermhoezen: XS. Leather, XS. PU, GO, Premium of Executive.

Origineel kerstcadeau: veilig over straat

Een ander origineel kerstcadeau is een Mutekey Hommage. Deze tas is speciaal ontworpen voor lange of korte uitstapjes. Door de extra beveiliging in deze tas, waardoor stralingen worden geblokkeerd, is dit de veiligste tas om mee te nemen naar elke trip. De tas heeft een unieke touch en kan worden gedragen op verschillende manieren in de hand door de verstelbare handgreep. Benieuwd? Ga naar Mutekey Hommage.

Voor een origineel kerstcadeau ben je bij ons dus op de goede plek: voor personeel, vaders, moeders, ooms en tantes, ofwel voor iedereen.
Ga direct naar onze shop.

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95