Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Keyless entry protector

Een keyless entry protector, die vind jij bij Mutekey! Mutekey is gespecialiseerd in keyless entry autosleutelbeschermhoezen, zodat jij altijd jouw auto kunt beveiligen. Een keyless entry protector is onmisbaar voor iedereen met een contactloze toegang naar zijn auto om autodiefstal te voorkomen. Waarom is een keyless entry protector en hoe kan Mutekey jou helpen? Dat vertellen wij je hier!

Waarom is een keyless entry protector belangrijk?

Het is geen geheim dat een auto met keyless entry gevoelig zijn voor diefstal. Deze vorm van diefstal heet ook wel relay hacking. Autodieven kunnen het signaal opvangen van jouw autosleutel, de auto openen, starten en wegrijden.

Uit onderzoek van Kiwa SCM blijkt dat vele auto's met een keyless entry niet goed genoeg beveiligd zijn tegen diefstal. De keuringsdienst van Kiwa heeft meer dan 500 modellen getest. Een lijst van gekeurde keyless entry-systemen door Kiwa SCM vind je hier. Tweederde van deze voertuigen voldeden niet aan de nieuwe beveiligingseisen. Hierdoor is het van belang om aanvullende maatregelen te treffen om autodiefstal te voorkomen. Dit kun jij doen met een keyless entry protector. Een beschermhoes wordt vaak gebruikt als een keyless entry protector.

Koop jouw keyless entry protector bij Mutekey

Mutekey is een Nederlands merk en gestart met het produceren van beschermhoezen van keyless entry hoezen. Dit merk is uiteindelijk uitgebreid tot een merk met een uitgebreide collectie in verschillende accessoires, maar heeft nog steeds unieke en kwalitatief goede beschermhoezen in de shop. De beschermhoezen van Mutekey zijn uitgebreid getest op verschillende voertuigen.

Door jouw sleutel in een beschermhoes van Mutekey te stoppen, worden de signalen automatisch geblokkeerd en kunnen autocriminelen de signalen niet meer opvangen om een auto te stelen. Hierdoor ben jij altijd beschermd tegen autodiefstal.

Mutekey ENVELOPE.

Mutekey staat garant voor de juiste kwaliteit en veiligheid. Hierdoor worden de producten steeds geoptimaliseerd en nieuwe producten toegevoegd, waaronder de Mutekey ENVELOPE.  De Mutekey ENVELOPE is de nieuwste keyless entry beschermhoes op de markt. Deze hoes is onmisbaar voor iedere consument die beschikt over een voertuig met een keyless entry systeem. Deze beschermhoes heeft een unieke tijdloos design en gemaakt van vegan leer met een extra zachte touch.

Shop nu een Mutekey ENVELOPE via de volgende link: Mutekey ENVELOPE. Benieuwd naar onze andere keyless entry protectors? Check vooral onze andere producten in de shop, waaronder Mutekey XS Leather of Mutekey EXECUTIVE.

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95