Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Een keyless entry hoesje

Voorkom autodiefstal zonder een sleutel

Een keyless entry hoesje van Mutekey

Het gebruik van keyless entry is natuurlijk bijzonder handig, echter heeft elk voordeel zijn nadeel en is keyless entry niet geheel zonder gevaren. Door het signaal die uw keyless entry sleutel afgeeft, wordt het voor criminelen makkelijk deze te hacken. Hierdoor kunnen criminelen al voordat u het weet in uw auto inbreken of stelen. Mutekey heeft hier een goede oplossing voor: het keyless entry hoesje. Lees op deze pagina meer over de voordelen van dit hoesje voor uw autosleutel en de kwaliteit van Mutekey. 


Voordelen van een keyless entry hoesje van Mutekey

Een keyless entry hoesje zorgt ervoor dat het signaal dat uw sleutel afgeeft niet zomaar op te pikken of na te bootsen is. Criminelen slaan dus niet meer zo snel hun slag met uw auto. Of u nu binnen zit of buiten rondloopt: de autosleutel is veilig in het hoesje. Een Mutekey keyless entry hoesje is tevens compact, waardoor u hier geen hinder van ondervindt. Naast de bescherming voor uw keyless entry sleutel is het ook een ideale bescherming voor usb-geheugen, creditcards en toegangskaarten. Mutekey zorgt voor hoogwaardig materiaal en een technologie die uitvoerig is getest. De modellen zijn met de hand gemaakt en van goede kwaliteit. Het hoesje is te gebruiken voor bijna alle draadloze autosleutels. 

Keyless entry hoesje, beschermd tegen auto inbraak

Mutekey hoesjes

Wanneer u zeker wilt zijn van de beveiliging van uw keyless entry, kiest u voor Mutekey. Waarom? Mutekey heeft keyless entry hoesjes die in verschillende modellen altijd handig in gebruik zijn. Daarnaast kunt u zeker zijn van goed geteste EMI- en RFI-afscherming. De Mutekey hoesjes voor keyless entry zijn niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook zeker voor auto dealers. Hiermee zorgt u dat uw auto(‘s) extra beveiligd zijn tegen potentiële inbraak of diefstal. 

Kies voor keyless entry beveiliging van Mutekey

Kiest u ook voor een goede beveiliging van uw keyless entry? Bekijk het assortiment van Mutekey en maak de beste keuze voor uw situatie. Er zijn modellen van 100% leder, ballistische canvas en poly-urethaan leder. Zo gaat u niet alleen voor veiligheid, maar ook voor een passende stijl.

Met Mutekey producten kunt u uw klanten een extra service bieden. Vraag online een offerte op voor grote bestellingen en/of doorverkoop.

Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier op de website. Wij staan natuurlijk voor u klaar om vragen te beantwoorden en te adviseren over het hoesje dat voor u geschikt is. Kijkt u ook eens bij de veelgestelde vragen. Wellicht dat u daar al antwoorden kunt vinden.

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95