Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Uw auto met keyless entry beveiligen

met de hoesjes van Mutekey
Steeds vaker worden auto’s voorzien van keyless entry. Wilt u graag uw auto met een keyless entry beveiligen? Dan doet het u goed om de producten uit het aanbod van Mutekey bekijken. Een auto met keyless entry werkt op basis van een signaal en sleutel. Zodra u de portier van uw auto aanraakt, wordt een signaal verzonden vanuit de auto. Uw autosleutel beantwoordt vervolgens het signaal door middel van een code. Klopt deze code, dan worden de portieren van uw auto ontgrendeld. 

Voorkom hoge kosten en beperk schade aan uw auto met keyless entry

Helaas bestaan er steeds meer technieken waarmee inbrekers toegang kunnen krijgen tot uw auto met keyless entry en hierdoor wordt keyless entry beveiligen steeds belangrijker. Of er nu enkel iets wordt gestolen in uw auto of uw complete auto wordt gestolen, in beide gevallen kan de schade behoorlijk oplopen. Zorg er daarom voor dat uw auto altijd veilig geparkeerd staat, zelfs als u even boodschappen gaat doen of een avond af heeft gesproken met vrienden. 

 

keyless entry beveiligen door een Mutekey hoesjeEen anti diefstal hoesje van Mutekey

Via Mutekey bestelt u eenvoudig en snel een handig anti diefstal hoesje waarmee keyless entry beveiligen mogelijk wordt gemaakt. Zorg er altijd voor dat u dit hoesje gebruikt en uw autosleutel beveiligt en goed opbergt. U kunt er ook voor kiezen om uw keyless entry systeem (tijdelijk) te blokkeren. 

Een hoesje uit het assortiment van Mutekey bestaan onder meer uit een RFID blocker. Dit is een veel gebruikte afkorting voor radio frequency identification. Met deze technologie kan er op afstand informatie op worden geslagen en af worden gelezen. Een RFID blocker zorgt er dus voor dat uw auto wordt beschermd tegen diefstal.

Bestel een beschermhoes in verschillende materialen

Uw keyless entry beveiligen doet u via Mutekey altijd in stijl. De keyless entry hoesjes zijn gemaakt van kwalitatief goed materiaal, waaronder canvas en leder. Hierdoor weet u dat uw autosleutel maximaal is beveiligd en door het fraaie materiaal ziet het anti diefstal hoesje er na jarenlang gebruik nog steeds even goed uit. Laat uw voertuig niet hacken en bestel vandaag nog een hoesje in de webshop. Alle hoesjes zijn volledig met de hand gemaakt, uitvoerig getest en toepasbaar op vrijwel alle draadloze autosleutels.

Wilt u zeker weten of het hoesje ook geschikt is voor het type auto waar u in rijdt? Neem in dat geval contact met ons op en vul het online contactformulier in. Er wordt graag met u meegedacht en u kunt altijd een passend advies verwachten.

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95