Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

3 voordelen van een keyless entry beschermhoes

Wat is een keyless entry beschermhoes?

Een keyless entry beschermhoes: stel je eens voor.., je staat met je handen vol boodschappen bij je auto, dan is het ideaal als de auto vanzelf open gaat. Een Keyless entry systeem biedt de uitkomst. Keyless entry is een systeem dat ervoor zorgt dat een auto open gaat zonder een knop in te drukken. Wanneer je het portier vastpakt, zendt de auto een signaal uit met een code naar de autosleutel. Als deze codes overeenkomen, dan gaat het portier open.

Helaas is dit systeem niet altijd veilig. Regelmatig hoor je verhalen in de media dat dieven auto's stelen met een keyless entry systeem. De autodieven laten geen inbraaksporen achter. Autodieven kunnen het signaal van de sleutel en de auto met slimme apparatuur oppikken. Hiermee kunnen zij het signaal versterken. Zo simpel is het dus voor deze autodieven om een auto te stelen.

Een keyless entry beschermhoes kan een uitkomst bieden. In deze speciale hoes kunnen je autosleutels veilig bewaard worden zonder dat autodieven het signaal kunnen opvangen. In dit artikel vertellen wij je drie voordelen van een keyless entry beschermhoes.

3 voordelen van een keyless entry beschermhoes
 

1: Een keyless entry beschermhoes werkt als de Kooi van Faraday

Als jij jouw autosleutels opbergt in een keyless entry beschermhoes, dan werkt dit hetzelfde als de kooi van Faraday. Een kooi van Faraday zorgt ervoor dat signalen worden geblokkeerd. Een keyless entry beschermhoes van Mutekey werkt hetzelfde als deze kooi. Zij zijn gemaakt van speciaal materiaal, waardoor er geen signalen worden verstuurd. Hierdoor ben jij beschermt tegen autodiefstal.

2: Een keyless entry beschermhoes is geschikt voor bijna elke auto

Deze hoesjes zijn geschikt voor maar liefst 99% van alle autosleutels. Dat betekent dat je altijd verzekerd bent tegen diefstal. Mutekey heeft alle beschermhoezen uitgebreid getest.

3: De keyless entry beschermhoes van Mutekey bevat een RFID-blocker

De hoesjes van Mutekey  bevatten een RFID-blocker. RFID is de afkorting voor Radio Frequency Identification. Met deze technologie kan van een afstand informatie opgeslagen en afgelezen worden. De hoesjes van Mutekey bevatten een RFID-blocker. Door de RFID-blocker kunnen geen signalen worden uitgewisseld en ben je verzekerd tegen autodiefstal.

Mutekey produceert keyless entry beschermhoezen van hoogwaardige kwaliteit. Mutekey heeft zichzelf ontwikkeld als het merk dat ervoor zorgt dat iedereen beschermd is tegen autodiefstal. Bij Mutekey hebben we verschillende mooie beschermhoesjes van echt leer. Neem vooral een kijkje bij één van onze producten, waaronder: Mutekey ENVELOPE, Mutekey XS en Mutekey XS. PU of kijk direct in onze shop.

keyless entry beschermhoes

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95