Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

4 antwoorden over hoesje voor autosleutel

Een hoesje voor autosleutel; dit is onmisbaar voor iedereen die in het bezit is van een voertuig met een keyless entry systeem. Het is namelijk gouden tijden voor autodieven door de nieuwe technologieën in keyless entry. Het wordt eenvoudiger voor autodieven om het voertuig te starten en te stelen. Een hoesje voor autosleutel voor een keyless entry systeem is hierdoor de oplossing. Wat is zo'n hoes nou precies, wat zijn de voordelen en voor wie is het geschikt? En wat is de beste oplossing om een keyless entry sleutel te beschermen? In dit artikel lees je meer hierover.

Wat is een hoesje voor autosleutel?

Er bestaan ontelbaar veel hoesjes voor een autosleutel. Wellicht wil jij graag een hoesje voor een autosleutel, omdat jij het handig vindt om de sleutel te vinden in jouw tas. Voor een eigenaar van een keyless entry voertuig is de sleutel onmisbaar om het voertuig te kunnen beveiligen. Een hoesje voor een autosleutel is een beschermhoes om jouw sleutel in te bewaren. Mutekey is produceert keyless entry beschermhoezen, waardoor jij altijd veilig jouw auto voor de deur kan laten staan zonder dat signalen opgevangen kunnen worden van buitenaf.

Wat zijn de voordelen?

Een beschermhoes voor een keyless entry brengt veel belangrijke voordelen met zich mee, waaronder:
  • - Jouw voertuig is altijd beschermd tegen relay hacking;
  • - Je hoeft niet meer bang te zijn dat jouw auto wordt gestolen;
  • - De sleutel wordt beschermd tegen stoten en blijft netjes.
  •  
Uiteraard is de bescherming tegen autodiefstal toch wel de belangrijkste voordeel die een keyless entry beschermhoes met zich mee brengt. Het is super vervelend als het voertuig wordt gestolen door relay hacking. Daarnaast wordt er weinig vergoed door de verzekeraar, doordat autodieven eenvoudig het voertuig kunnen openen zonder inbraaksporen. Wij raden het ten zeerste aan om het voertuig te beveiligen met een hoesje voor autosleutel voor een keyless entry systeem.

Voor wie is een hoesje geschikt?

Een hoesje voor autosleutel is geschikt voor iedereen die in het bezit is van een voertuig met een keyless entry systeem. Zo kun jij jezelf altijd en overal beveiligen tegen relay hacking.

De oplossing voor hoesje voor autosleutel

Je hebt kunnen lezen wat een beschermhoes voor een autosleutel inhoudt, wat de voordelen zijn en voor wie het geschikt is. Mutekey is het merk die alle draadloze signalen blokkeert. Wij produceren keyless entry beschermhoezen met de juiste comfort, kwaliteit en design. Door jouw sleutel in een beschermhoes van Mutekey te stoppen, ben jij altijd beschermt tegen autodiefstal. Wij bieden verschillende beschermhoezen aan, waaronder Mutekey ENVELOPE en Mutekey XS. Leather.

Mutekey ENVELOPE.
De Mutekey ENVELOPE is het nieuwste model in onze keyless entry beschermhoezen. Deze beschermhoes is onmisbaar voor iedereen met een keyless entry systeem. De ENVELOPE heeft een tijdloos design en is gemaakt van vegan leer met een extra zachte touch. Ga hier naar Mutekey ENVELOPE.

Mutekey XS. Leather
Mutekey XS. Leather is een compacte beschermhoes en gemaakt van echt leder. Deze hoes is eenvoudig te bevestigen aan een sleutelbos door de toegevoegde karabijnhaak. Ga hier naar Mutekey XS Leather.

Benieuwd naar onze overige beschermhoezen? Ga direct naar onze shop.

hoesje voor autosleutel

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95