Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Een handtas man

Op zoek naar een nieuwe handtas voor een man? Een handtas voor een man is niet alleen praktisch maar ook een mooie accessoire. Een Mutekey handtas voor een man zorgt ervoor dat jouw spullen altijd veilig zijn. In dit artikel lees je meer over de meest veilige handtas voor een man: de Mutekey HOMMAGE. Benieuwd naar Mutekey HOMMAGE? Klik hier.

Waarom een handtas man?

Een handtas voor een man, is dat wat? Jazeker! Een handtas is niet alleen voor vrouwen. Een man heeft ook een handtas nodig. Hoe vaak heeft jouw moeder, tante, zus of vriendin al gezegd dat jij je eigen spullen moet bijhouden en er geen plek is in haar handtas? Heel herkenbaar, toch?! Een handtas man zorgt ervoor dat jij altijd jouw spullen kan meenemen. Daarnaast is het stijlvol en brengt het jouw outfit pas echt on point.

handtas man

Een handtas man: Mutekey HOMMAGE

Mutekey is een Nederlands merk die alle draadloze signalen blokkeert en onderscheidt zich door de juiste comfort, kwaliteit en design. Het merk is begonnen met het produceren van keyless entry beschermhoezen en is uitgegroeid tot een merk met een uitgebreide collectie van accessoires, waaronder een handtas man. Er wordt een grote waarde gehecht aan de uitstraling, veiligheid en de kwaliteit van de producten. Elk product is uitgebreid getest op de beveiliging en kwaliteit van het product.

In het ruime aanbod van veilige accessoires is een compacte leren unisex handtas te vinden: een Mutekey HOMMAGE. Een Mutekey HOMMAGE is geïnspireerd op het veiligstellen van jouw spullen tijdens een korte of lange vakantie. Deze compacte handtas blokkeert alle signalen, waaronder Bluetooth, Camera, GPS, Network en Microfoon. De handtas is gemaakt van echt leder en geeft een unieke touch aan jouw look. Het grote compartiment zorgt ervoor dat jij je waardevolle spullen kwijt kan, waaronder jouw mobiele telefoon, sleutels en pinpassen. Daarnaast kun jij zelf bepalen hoe jij deze tas draagt door de verstelbare handgreep aan de tas.

handtas man

Waarom een Mutekey HOMMAGE?

Een Mutekey HOMMAGE heeft verschillende voordelen:
  • - Deze handtas blokkeert verschillende signalen, waaronder GPS, Camera, Network en nog veel meer;
  • - Deze handtas heeft verschillende compartimenten om jouw spullen veilig in te bewaren;
  • - De verstelbare handgreep geeft de ruimte om zelf te bepalen hoe jij deze tas wilt dragen;
  • - Een aparte compartiment met active signaalblokkering voor jouw mobiele telefoon.

Benieuwd naar de Mutekey HOMMAGE? Ga hier direct naar de SHOP.

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95