Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

5 voordelen van een autosleutel etui

Een autosleutel etui; een onmisbare accessoire voor iedereen met een (keyless entry) voertuig. Een autosleutel etui is een beschermhoes voor een autosleutel. Mutekey heeft de beste autosleutel etui op de markt; een Mutekey ENVELOPE. In dit artikel hebben wij 4 voordelen beschreven waarom iedereen een autosleutel etui van Mutekey moet aanschaffen. Ja, dit is echt onmisbaar voor iedereen!

De 5 voordelen een autosleutel etui

Een Mutekey ENVELOPE is de autosleutel etui die iedereen gezien moet hebben. Deze autosleutel etui is gemaakt van vegan leer en voelt ontzettend zacht aan. Daarnaast zijn er nog 5 andere voordelen waarom deze autosleutel etui echt bij iedere eigenaar van een (keyless entry) voertuig past:

1 Deze autosleutel etui blokkeert alle draadloze signalen

Mutekey is het merk die alle draadloze signalen blokkeert. Wij zijn begonnen met het produceren van keyless entry beschermhoezen om eigenaren te beschermen tegen relay hacking. Door een sleutel in een Mutekey ENVELOPE te stoppen, worden alle signalen geblokkeert en kunnen autodieven dit signaal niet meer opvangen. Hierdoor ben jij altijd beveiligd tegen autodiefstal. Altijd en overal.

2 Een tijdloos design

Een Mutekey ENVELOPE heeft een tijdloos design, waardoor deze beschermhoes het hele jaar door mee op zak kan. Met dit tijdloze design weet jij zeker dat je altijd fijne accessoires kan meedragen.

3 Geschikt voor iedere keyless entry systeem

De producten van Mutekey zijn uitgebreid getest op keyless entry voertuigen. Hierdoor weten wij zeker dat deze beschermhoezen de juiste veiligheid biedt en onze klanten altijd beschermt tegen diefstal. Door het nauwkeurig testen van onze hoezen kunnen wij de juiste veiligheid garanderen en zijn onze beschermhoezen geschikt voor iedere keyless entry systeeem.

4 Niet goed, geld terug garantie

Mutekey staat garant voor de kwaliteit en veiligheid van deze autosleutel etui. Heb jij jouw ENVELOPE ontvangen en ben jij toch niet tevreden? Mutekey geeft een niet goed, geld terug garantie aan alle kopers.

Ben jij ook ontzettend benieuwd naar de Mutekey ENVELOPE en heb jij ook een voertuig met een keyless entry systeem? Ga dan gauw naar onze Mutekey ENVELOPE.

Doe jij voor het eerst een aankoop in onze webshop? Ontvang dan 10% korting op jouw eerste aankoop via onze welkomst pop-up. Door jouw e-mailadres achter te laten, ontvang jij direct jouw persoonlijke kortingscode per mail!


autosleutel etui

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95