Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Keyless entry autodiefstal voorkomen

Autodiefstal voorkomen met een RFID beschermhoes

Bij een keyless entry is de autosleutel eigenlijk geen sleutel meer, maar eerder een mini radiozender. De sleutel zendt constant een uniek radiosignaal uit dat door de auto wordt opgevangen als je in de buurt van de auto komt. De deuren ontgrendelen, je stapt in en rijdt weg.  Hierdoor is het voor dieven makkelijk om het signaal te kraken. Heb jij een keyless entry auto en wil jij autodiefstal voorkomen? Dan is het belangrijk om jouw auto te beschermen met een RFID beschermhoesje om autodiefstal te voorkomen.


Een RFID beschermhoesje om autodiefstal te voorkomen

De moderne auto’s worden tegenwoordig steeds vaker uitgerust met de zogenaamde “keyless entry”. De auto ontgrendelt automatisch de deur als jij in de buurt bent. Dat is handig, want als je de handen vol hebt met boodschappen hoef je niet eerst opzoek te gaan naar de autosleutel.

Autodieven kunnen echter óók het signaal van jouw autosleutel opvangen en dan heb je een probleem. Met een RFID beschermhoesje voor de autosleutel kun jij autodiefstal voorkomen. Eenvoudig én goedkoop.

Een RFID beschermhoes voor een autosleutel is een simpele manier om autodiefstal te voorkomen. RFID staat voor Radio Frequency Identification, ofwel radiofrequentie-identificatie. Met een RFID beschermhoes voor autodiefstal wordt het radiosignaal dat door de autosleutel wordt uitgezonden geblokkeerd. Zo kun je heel eenvoudig je auto beveiligen tegen autodiefstal.
autodiefstal voorkomen

 

Autodiefstal voorkomen

Zoals eerder beschreven, zendt een keyless entry sleutel signalen uit naar de auto om te ontgrendelen. Dit signaal passeert zonder moeite muren en deuren. De reikwijdte van het signaal is enkele meters tot soms wel 20 meter. De dieven kunnen dus bij jouw voordeur het signaal van jouw sleutel opvangen en doorsturen naar jouw auto. De auto ontgrendelt zich en de volgende autodiefstal is helaas een feit. 

De ideale manier om autodiefstal te voorkomen is een RFID beschermhoes gebaseerd op het natuurkundige principe van de Kooi van Farrady: elektromagnetische straling kan niet een metalen kooiconstructie binnendringen of verlaten. Een RFID beschermhoes voor de autosleutel van Mutekey is als een klein metalen kooitje. Hiermee kun je dus heel gemakkelijk autodiefstal voorkomen.

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95