Shop now, pay later
  • Dark
  • Light

Is 5G schadelijk en hoe kun jij je beschermen tegen 5G stralingen?

Een snellere internetverbinding? Dat is nog eens prettig voor ons als mobiele gebruikers. Deze snellere internetverbinding wordt mogelijk gemaakt door het welbekende 5G. 

5G is de nieuwe opvolger van het bestaande 4G-netwerk. Dit nieuwe netwerk maakt gebruik van verbeterde technologie en een grotere brandbreedte, waardoor er meer ruimte is voor internetverkeer en minder vertraging op het nieuwe 5G-netwerk.

Helaas wordt deze snelle technologie vaker besproken op nieuws of in artikels. Het wordt steeds duidelijk dat het nieuwe netwerk 5G niet goed is voor mens en milieu. Maar hoe zit dat nu precies?

Is 5G schadelijk of gevaarlijk voor jezelf?

Snel internet is super fijn. Snel WhatsApp'en, Facetime'en of even je eigen social media accounts checken. Telecombedrijven zijn altijd op zoek naar vernieuwde technologieën en zo is 5G uitgerold.

Er zijn ontzettend veel onderzoeken aan de gang over het nieuwe telecomnetwerk 5G en of 5G gevaarlijk is voor je eigen gezondheid. Artsen en wetenschappers tonen steeds vaker aan dat het 5G netwerk negatieve effecten geeft op je eigen gezondheid, zowel geestelijk als fysiek.

Dit netwerk is in bepaalde delen op de wereld al een feit en lichamelijke klachten treden daar steeds meer op. Hierbij kan gedacht worden aan hoofdpijn, concentratieverlies, depressie en nog veel meer. Daarnaast kan het 5G netwerk - volgens artsen en wetenschappers - onvruchtbaarheid, DNA-schade en zelfs kanker veroorzaken!


5G en je gezondheid: zo bescherm jij je!

Het nieuwe 5G netwerk blijft - op dit moment - nog een erg onbekend onderwerp. Wellicht is het nog iets te vroeg om te oordelen over de daadwerkelijke schade voor mens en milieu, echter klinken de uitslagen van artsen en onderzoekers niet veel goeds. Hierdoor is het wel belangrijk om meer bewust te zijn over het nieuwe 5G.

Je eigen gezondheid is hartstikke belangrijk en MUTEKEY biedt een fijne oplossing tegen deze mobiele stralingen. MUTEKEY heeft verschillende beschermhoezen ontwikkeld waar geen straling van buitenaf doorheen kan. Hoe zit dat precies? Jij stopt jouw telefoon in één van onze beschermhoezen, zoals Mutekey Mobile of
Mutekey HOMMAGE.

Bescherm jezelf tegen 5G stralingen met een Mutekey Mobile

Zodra jij je mobiele telefoon in een Mutekey Mobile stopt, blokkeert de hoes alle signalen van buitenaf (en binnenuit). Hierdoor kunnen gevaarlijke en schadelijke stralingen, zoals 5G, niet geactiveerd worden in de nabije omgeving van de gebruiker. Een Mutekey Mobile helpt ook consumenten tegen gegevensbescherming. Zo is jouw telefoon niet meer te tracken op locatie en kunnen gegevens niet makkelijk gekopieerd worden. Win-win!

Bestel hier een
Mutekey Mobile.

5G straling telefoon

Mutekey HOMMAGE helpt tegen 5G straling

In bepaalde delen van de wereld is 5G al toegankelijk voor mobiele gebruikers. Reis je veel? Of wil jouw documenten en je telefoon beschermen tegen (onder andere) 5G stralingen? Dan is Mutekey HOMMAGE een ideale oplossing!

In dit compacte tasje kun jij je telefoon in het speciale telefooncompartiment stoppen. Deze compartiment beschikt over actieve signaalblokkering, waardoor stralingen van buitenaf (en binnenuit) niet te doorgronden zijn. Zo ben jij altijd en overal beschermt tegen 5G stralingen!

Bestel hier een
Mutekey HOMMAGE.

5G straling gevaarlijk

VALEUR.

€ 79,00

VALEUR.

€ 79,00

VOYAGE. Infinity Gray.

€ 299,00

VOYAGE. Obsidian Black.

€ 299,00

HOMMAGE.

€ 168,00

Mutekey WALLET.

€ 49,95

Mutekey CARD.

€ 14,95

ENVELOPE.

€ 39,95

Mutekey EXECUTIVE.

€ 31,95

Mutekey PREMIUM.

€ 21,95